ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Cap cas de coronavirus a Llagostera en els darrers set dies
Dilluns, 21 Setembre 2020 11:40

Cap cas de coronavirus a Llagostera en els darrers set dies

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)

Bones notícies de la situació del coronavirus al nostre municipi. Segons l’Índex de Risc per Municipi de la CCMA, elaborat amb dades del portal Dades Obertes de la Generalitat de Catalunya, Llagostera no ha registrat cap cas positiu de COVID-19 en els últims set dies. Per aquest motiu, l’indicador orientatiu del risc de patir un brot del virus se situa a 0, després de setmanes d’incertesa i preocupació. L’índex havia arribat a superar els 200 punts.

La millora de la situació a Llagostera coincideix amb la de Caldes de Malavella i Santa Cristina d’Aro, que han diagnosticat tan sols un cas positiu en cada municipi en els darrers set dies, i amb la de Cassà de la Selva, amb cinc casos. Segueixen preocupant, però, els municipis costaners, com ara Sant Feliu de Guíxols (29 casos positius en els últims set dies i índex de risc de 197 punts), Castell-Platja d’Aro (15 casos i índex de 277 punts) i Tossa de Mar (6 casos i índex de 264 punts).

El fet que l'índex de risc en el nostre municipi se situï a 0 no es tradueix, però, en una relaxació dels protocols i les mesures de prevenció establertes per la Generalitat i les institucions públiques, perquè el risc de contagi encara és present. Cal seguir actuant amb precaució, no abaixar la guàrdia i tenir en compte tota la informació proporcionada pels canals oficials.

Des de l’inici de la pandèmia, i segons dades oficials de l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, a Llagostera s’han registrat un total de 81 casos positius i 778 casos sospitosos.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.