ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices La caminada Isabel Vilà tindrà enguany un nou format
Divendres, 25 Setembre 2020 13:01

La caminada Isabel Vilà tindrà enguany un nou format

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

El pròxim diumenge, 4 d’octubre, se celebrarà la tradicional Caminada Isabel Vilà, que surt des de Llagostera a primera hora del matí i arriba a la Bisbal d’Empordà al migdia. Aquest 2020, però, la caminada no arribarà a la capital del Baix Empordà. I és que adoptarà un nou format, amb diverses columnes que, des de diferents punts del nostre municipi i poblacions veïnes, es reuniran a un punt concret del massís de les Gavarres.

Més detalladament, el lloc de trobada de les columnes serà entre el Puig d‘Aiguabona i el Puig de la Gavarra, a on arriba el camí que ve del Can Matas pel NE. Serà a les 11 h, hora en la qual tindran lloc diversos parlaments i la cantada coral de la cançó de la Isabel, composta per Antoni Mas. Està previst que l’acte duri aproximadament uns 45 minuts.

La caminada comptarà amb tots els protocols i mesures de prevenció per fer front a la COVID-19: ús de mascareta, distància de seguretat que implicarà respectar de forma estricta els punts que seran convenientment assenyalats a terra i caldrà portar-se cadascú entrepà i beguda, ja que l’organització no en subministrarà.

Per participar-hi cal fer inscripció prèvia.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.