Imprimir aquesta pàgina
Dimecres, 30 Setembre 2020 09:17

Nous casos de coronavirus a Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)

Llagostera ha registrat sis nous casos positius de COVID-19 diagnosticats amb prova PCR en els últims set dies. Segons la informació proporcionada pel portal Dades Obertes de la Generalitat de Catalunya, l’Índex de Risc per Municipi que difon la CCMA s’ha incrementat a Llagostera fins a situar-se a 91.26 punts, el que es considera un risc mitjà de patir un brot de COVID-19 al nostre municipi.

Les dades de Llagostera coincideixen amb les dels municipis veïns, com Santa Cristina d’Aro (sis casos positius en els últims set dies i índex de risc superior als 300 punts) i Cassà de la Selva (nou casos en els últims set dies i índex de risc de 289 punts).

Per aquest motiu, cal tornar a extremar les precaucions i seguir al peu de la lletra els protocols i les mesures de prevenció habituals per fer front a la COVID-19. Així, recordem que l’última restricció decretada pel govern de la Generalitat de Catalunya és la prohibició de les reunions o trobades de més de sis persones, que va entrar en vigor el passat dissabte 26.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013