ELPOLLTV

Dij25042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Programació del mes de novembre de la Biblioteca Julià Cutiller
Dilluns, 19 Octubre 2020 12:35

Programació del mes de novembre de la Biblioteca Julià Cutiller

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)

La Biblioteca Julià de Cutiller de Llagostera proposa pel mes de novembre diverses activitats culturals i lúdiques per a grans i menuts.

El club de lectura per a adults tindrà lloc el dimecres 25 i dijous 26 de novembre, de 18.30 a 20 h i de 21 a 22.30 h, respectivament. Es parlarà de la novel·la Tot un caràcter, de l’escriptora lleidatana Imma Monsó. Les sessions, conduïdes per Cristina Montiel, són gratuïtes.

L’hora del conte, per a públic infantil de 4 a 8 anys, serà el dimarts 24 de novembre a les 17 h, amb En BUM i l’estel dels desitjos, a càrrec de la Companyia Homenots. L’activitat és gratuïta però cal inscripció prèvia, ja que hi ha aforament limitat.

Així mateix, del 3 al 25 de novembre, la Biblioteca acollirà l’exposició “Gamers y comiqueros. De la viñeta a la consola...y viceversa”, de Norma Comics. Es podrà visitar dins l’horari d’obertura habitual del centre i compta amb el suport del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona.

El dimarts 10 de novembre el cinema infantil serà el protagonista del taller "Chomón per a la mainada", a càrrec de la Federació Catalana de Cineclubs i la Filmoteca de Catalunya. La vetllada, adreçada a nens i nenes a partir de 3 anys, començarà a les 17 h. L’activitat és gratuïta però cal inscripció prèvia, ja que hi ha aforament limitat.

Finalment, el dijous 19 de novembre a les 19.30 h es portarà a terme l’espectacle poètic "Alcohols", a càrrec de Martí Sales i Núria Martínez Vernís. L’activitat és gratuïta però cal inscripció prèvia, ja que hi ha aforament limitat.

Les diferents activitats es duran a terme a la Sala polivalent del Centre Cultural Can Roig. Per a més informació, us podeu posar en contacte amb el personal de la Biblioteca Julià Cutiller


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.