Imprimir aquesta pàgina
Divendres, 23 Octubre 2020 10:50

Albarrán ens marca el camí

Publicat per  Alex Pareta
Valorar aquest article
(6 Vots)
Albarrán ens marca el camí Jordi Juvanteny

Ahir es va disputar un nou duel entre la Unió Esportiva Llagostera i el Nàstic de Tarragona en els quarts de final de la Copa de la Federació, que dona la classificació per jugar la Copa del Rei.

El Nàstic es va avançar en el marcador al final de la primera meitat, mitjançant Bonilla. Un gol de Sascha empatava el partit i posava contra les cordes a un potentíssim Nàstic.

Arribat el final del partit amb empat a 1, els dos equips entraven a disputar la pròrroga amb un Llagostera entregat a totes. Albarrán, jugador del Nàstic i ex Llagostera, en una jugada defensiva va provocar un penal sobre Sascha Andreu, que li va cedir el tir des de la pena màxima a Sergio Cortès.

El davanter blau i vermell no va perdonar i va fer pujar el 2 a 1 final al marcador, amb el que donaria l’eliminatòria al conjunt gironí. Un altre cop l'equip de Tarragona marxava del Municipal sense conèixer la victòria.

Ara, el Llagostera s'enfrontarà al Platges de Calvià, equip de Magaluf, al Municipal de Llagostera, el pròxim dijous 29.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013