ELPOLLTV

Dim16042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Cicle Gaudí del mes de novembre a Llagostera
Dimecres, 28 Octubre 2020 15:21

Cicle Gaudí del mes de novembre a Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

Després de la projecció aquest passat diumenge, 25 d’octubre, del documental ¿Puedes Oírme?, el Cicle Gaudí torna a Llagostera aquest mes de novembre. Serà amb les pel·lícules L’Ofrena, el diumenge 15, i La boda de Rosa, el diumenge 22. Ambdues sessions seran a partir de les 18 h.

L’Ofrena, dirigit per Ventura Durall, és un drama en el qual la Violeta, una prestigiosa psiquiatra, rep una visita inesperada a la seva consulta. Es tracta de la Rita, la dona del Jan, un antic amor d’adolescència de la Violeta que va marcar la seva vida després abandonar-la de manera traumàtica vint anys enrere. La Rita visita a la Violeta amb el pretext de recuperar l’amor del seu marit. No obstant això, el que la Violeta desconeix és que aquesta visita és el primer pas del Jan per intentar reescriure la seva història.

La boda de Rosa, dirigit per Iciar Bollain, és una comèdia en la qual la Rosa, a punt de fer-ne 45, s’adona que ha viscut sempre per als altres i decideix prémer el botó nuclear, engegar-ho tot a passeig i prendre les regnes de la seva vida. Però abans, vol embarcar-se en un compromís molt especial: un matrimoni amb ella mateixa. Aviat descobrirà que el seu pare, els seus germans i la seva filla tenen altres plans, i això de canviar de vida no és tan senzill si no està en el guió familiar. Casar-se, encara que sigui amb ella mateixa, serà el més difícil que hagi fet mai.

L'entrada general té un preu de 4,5 €. En el cas de tenir el Carnet Jove, l'entrada té un cost de 3 €.

Se seguiran les mesures de prevenció de la COVID-19 decretades per les autoritats competents.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.