ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Fútbol La Copa del Rei obre les portes a la U.E. Llagostera
Dijous, 29 Octubre 2020 13:27

La Copa del Rei obre les portes a la U.E. Llagostera

Publicat per  Àlex Pareta
Valorar aquest article
(3 Vots)

Una Unió Esportiva de gala ha disputat al Municipal el partit de Copa de Federacions, en el qual el Platges de Calvià els ha posat les coses difícils durant la primera part, molt tancats i ordenats al darrere, cedint pràcticament la possessió de la pilota a l'equip local.

A la segona part, l'equip d'Oriol Alsina amb algun retoc al mig del camp, ha sortit a pel partit i com no podia ser d'una altra manera, amb una jugada de corner arribava el primer gol. L’estratègia obria la llauna a favor dels gironins: Sergio Cortès posava una pilota a l'àrea on Sasha Andreu, sense miraments, rematava a la porteria dels de Magaluf.

El segon gol arribava en una jugada de contraatac dels blau i vermells, en el qual Eric Jiménez centrava una pilota que era mal rebutjada per la defensa del Platges i Sergio Cortès, des de la mitja lluna, no perdonava.

El tercer gol arribava ja quan el partit estava decantat físicament cap als llagosterencs. En una altra jugada de Gil Muntadas, que amb un fort xut estavellava la pilota al pa, en el rebot tocava al porter fent que entrés dins de la porteria.

Una victòria molt important en la qual l'equip de Llagostera s'assegura la seva entrada a la competició de la Copa del Rei. Jugarà contra un Primera o un Segona Divisió que no jugui a la Champions. Un mèrit impressionant per l'equip de la Costa Brava.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.