ELPOLLTV

Dis20042024

Back Estàs aquí:Inici Esports Fútbol Empat a 1 contra l'Hospitalet
Dimecres, 11 Novembre 2020 21:54

Empat a 1 contra l'Hospitalet

Publicat per  Àlex Pareta
Valorar aquest article
(2 Vots)
La Unió Esportiva Llagostera ha disputat aquesta tarda el partit contra l'Hospitalet ajornat amb anterioritat per culpa de la Covid-19.

Els dos equips han sortit amb molta pressió des de l'inici, però ràpidament els llagosterencs han començat a dominar el partit, amb una clara superioritat sobre els riberencs. David García avançava de bon inici el conjunt local en aprofitar un rebuig de la defensa de l'Hospitalet.

El domini local era clar i podia arribar el segon. Sascha Andreu en una jugada disputada a l'àrea visitant marcava el segon, però veia com el col·legiat li anul·lava per unes presumptes mans. A partir d'aquí el partir s'ha anivellat fins a la mitja part.

A la segona part l'Hospitalet ha sortit amb una marxa més, clarament a mirar de capgirar el marcador, però al minut 60 Eudald veia la vermella i deixava amb 10 jugadors a l'equip visitant, fet que no a variat en el seu objectiu i l'equip fins i tot ha tingut les millors ocasions del partit i al minut 66, Salinas empatava el partit.

El Llagostera amb 2 punts aconseguits en les 2 primeres jornades segueix invicte i s'enfrontarà al Badalona aquest proper diumenge.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.