Imprimir aquesta pàgina
Dimarts, 17 Novembre 2020 10:21

El Gran Recapte d’Aliments en temps de pandèmia

Publicat per 
Valorar aquest article
(0 Vots)

Ahir, dilluns 16, va arrencar la dotzena edició del Gran Recapte d’Aliments. Aquest any, però, ho fa adaptant-se a la situació actual generada per la COVID-19, adoptant un nou format més virtual que mai. També ho fa sent necessari que mai, ja que des del Banc d’Aliments s’ha anunciat que la crisi provocada per la pandèmia ha fet augmentar el 40% la demanda d’aliments i que en l’edició enguany se n’hauria d'aconseguir 6 milions de quilos.

Fins aquest dissabte 21 es podrà col·laborar amb el Gran Recapte d’Aliments de diverses maneres. La principal via seguirà sent els supermercats, on anys enrere milers de voluntaris recollien els aliments donats. Aquest any, però, es podrà fer una donació quan el client passi per caixa, amb aportacions d’un euro, tres, cinc, deu, vint o cinquanta euros o per un import a determinar per la persona que la fa. A Llagostera, també es pot fer des de Can Madí, amb la venda d’uns tiquets de 3 € que es destinaran a les famílies amb més necessitats del municipi.

A internet, es pot fer una donació des de www.granrecapteonline.com o a la pròpia web del Banc dels Aliments, amb les quals es destinaran a la compra i distribució d'aliments. Aquest any s'incorpora, també, el canal de pagament Bizum amb el codi 33596.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013