Imprimir aquesta pàgina
Dimarts, 24 Novembre 2020 15:35

L'Ajuntament de Llagostera inicia una col·laboració amb Open Arms

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(4 Vots)
L’Ajuntament de Llagostera ha acordat subvencionar amb 3.500 euros la Proactiva Open Arms per poder fer front a una part de les despeses de reparació del vaixell que l’entitat sense ànim de lucre utilitzar per salvar vides al Mediterrani.

Amb aquesta aportació l’Ajuntament de Llagostera vol donar suport a la tasca que desenvolupa Open Arms amb la voluntat de donar-li continuïtat en els propers anys, tal i com ha explicat la regidora de Drets Socials, Anna Viñas.

Entre els acords de col·laboració s’inclouen accions i activitats de sensibilització que es faran al municipi sobre la tasca que està realitzant Proactiva Open Arms.

Aquestes activitats de sensibilització aniran adreçades especialment als infants i joves del municipi a través de càpsules formatives que es programaran properament.

Per donar visibilitat a l’acord entre els joves el Club Futbol Base Llagostera i el Club Bàsquet Llagostera lluiran el logotip d’Open Arms a les seves respectives samarretes.

Anna Viñas ha explicat també que des de l’Ajuntament es seguirà treballant per donar suport i acompanyament a les persones migrades i refugiades, tant a nivell internacional com a nivell local, des del Servei d’Acollida que està a disposició de les persones migrades arribades al municipi.

Open Arms es dedica a la protecció de les persones migrades i refugiades que intenten arribar a Europa per mar, fugint de conflictes bèl·lics, de la pobresa o d’altres situacions de persecució o que puguin fer perillar la seva vida.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013