Publicat per  Àlex Pareta
Valorar aquest article
(2 Vots)
L'acumulació de partits passa factura Foto: U.E. Llagostera
La Unió Esportiva Llagostera ha disputat aquest dimecres el partit de lliga ajornat per la Covid contra el Lleida. Els primers minuts han sigut molt disputats per ambdós equips lluitant per aconseguir la pilota. El Llagostera ha pressionat fort sense deixar fer el joc als lleidatans i aconseguint ser molt perillós a pilota parada.

Durant la primera part els lleidatans han cedit la pilota a l'equip visitant que feia les ocasions més clares amb un gran xut de falta de Julen Monreal o amb una gran rematada de cap de Dieste que ha fregat el pal, fins arribar a la mitja part amb 0 a 0 al marcador.

La segona part ha començat amb un Lleida que ha intentat posar una marxa més i on el Llagostera ha començat a notar el desgast de l'acumulació de partits (10 en un mes i mig). Tot i així, Oriol Alsina ha donat pas a canvis per donar aire fresc a l’equip amb la intenció clara d’aconseguir els 3 punts. Però quan semblava que el Llagostera tenia el partit més controlat ha arribat el gol del Lleida al minut 30 de penal xutat per Raúl.

Després del gol s’han complicat les coses pel conjunt llagosterenc amb la segona groga a Sergio Cortés deixant l'equip amb 10 jungadors.

En el temps afegit la U.E Llagostera ha vist com Pitu Comadevall primer de jugada i després amb un llançament magistral de falta tenia dues ocasions clares de gol però el porter Pau Torres evitava el gol llagosterenc.

Ha estat un partit dominat pel Llagostera, però el sobre esforç dels últims dies i un àrbitre molt han impedit sumar els tres punts.

El proper partit tindrà lloc diumenge a les 18h. al camp del Cornellà.