ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Fútbol Passadís i victòria
Diumenge, 06 Desembre 2020 19:54

Passadís i victòria

Publicat per  Àlex Pareta
Valorar aquest article
(3 Vots)
Passadís i victòria Foto: Àlex Pareta
Aquesta tarda la Unió Esportiva Llagostera ha disputat el partit de la 8a jornada de lliga contra el Barça B. El filial barceloní ha fet el passadís al Campió de la Copa Federació a la sortida de vestidors.

La primera part ha sigut molt disputada per part dels dos equips, amb moltes anades i vingudes, però amb molta solidesa defensiva i poc encert al davant per part dels dos equips.

La segona part ha començat amb un Llagostera que anava a per totes, amb molta més presència en camp contrari i amb les ocasions més clares, on no es notava el desgast físic de les últimes setmanes, fins que al minut 60, Sergio Cortés, un dels protagonistes a la final dimecres passat, en una jugada de contraatac per la banda ha fet una centrada enverinada als tres pals, que el porter barceloní ha aconseguit tocar, però no el suficient com per desviar la pilota fent pujar el primer gol al marcador. Un golàs al que ja ens té acostumats el vallesà del conjunt llagosterenc últimament. A partir del gol local el Barça ha posat una marxa més i ha arribat amb més freqüència a la porteria de Marcos que ha estat molt segur tot el partit.

Al minut 87, l’àrbitre ha sancionat una falta fora de l'àrea amb un penal inexistent a favor dels barcelonins. Pena màxima que el porter Marcos Pérez ha repetit la gesta de Las Rozas, endevinant la trajectòria de la pilota i evitant un gol que no hagués fet justícia.

El partit ha finalitzat amb el marcador 1 a 0 a favor del Llagostera que s’ha situat a la part alta de la classificació amb 10 punts.

El proper partit serà diumenge al camp del Nàstic de Tarragona.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.