ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Salvant vides des de Llagostera
Dimecres, 09 Desembre 2020 12:48

Salvant vides des de Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(3 Vots)

L’associació llagosterenca Somriures de Madina Jambor, juntament amb altres associacions solidàries, han aconseguit salvar la vida de la Johnshaba, una nena gambiana que necessitava urgentment una complicada intervenció quirúrgica. Va arribar a Espanya el 18 de setembre i a l’octubre va ser operada de tres vàlvules del cor a l’Hospital Universitario de A Coruña. Per sort, l’operació va sortir bé i la Johnshaba va rebre l’alta mèdica setmanes després. Al seu país, li havien pronosticat poques setmanes de vida, però la solidaritat de la gent ha fet que el seu cor pugui seguir bategant amb força.

Hem pogut parlar amb en Roberto Ortiz i ens ha comentat que la Johnshaba ve de passar uns dies a Llagostera. Del 20 de novembre al 5 de desembre ha pogut conèixer el nostre poble i hi ha pogut passejar el seu somriure.

Des de les associacions volen agrair a tothom qui ha aportat el seu granet de sorra perquè l’operació fos un èxit, en especial a totes aquelles persones que des de l’anonimat van fer aportacions econòmiques per poder finançar tots els costos.

Podeu conèixer més sobre l’associació Somriures de Madina Jambor al seu perfil d’Instagram.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.