Back Estàs aquí:Inici Esports Fútbol Desfeta a Tarragona

Valorar aquest article
(2 Vots)
Desfeta a Tarragona Foto: UE Llagostera

El Llagostera ha caigut avui (3-0) contra el Nàstic de Tarragona.

El conjunt d'Oriol Alsina ha fet una primera part molt bona, controlant el partit i no deixant al conjunt local fer el seu joc, que les poques ocasions que han tingut han sigut als minuts finals. Només començar la segona part, l'arbitre no ha pitat un claríssim penal a favor dels llagosterencs sobre Julen Monreal que veuria com el col·legiat s'inventava una expulsió del jugador visitant deixant el Llagostera amb 10. Al minut 50 pujava al marcador el primer gol dels tarragonins, obra de Gerard Oliva.

El Llagostera ha intentat situar-se en el partit, però la inferioritat numèrica i les decisions arbitrals li han posat molt difícil on ha arriscat amb els canvis intentant anar endavant, però veient com el conjunt local li marcava dos gols més deixant el marcador final en 3 a 0.

El proper partit serà dimecres contra l'Espanyol en partit de Copa del Rei.