ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Fútbol Derbi d’infart al Municipal
Diumenge, 20 Desembre 2020 15:30

Derbi d’infart al Municipal

Publicat per  Àlex Pareta
Valorar aquest article
(2 Vots)
Foto: Àlex Pareta Foto: Àlex Pareta
La Unió Esportiva Llagostera ha disputat aquest migdia el partit de lliga al Municipal, contra l’Olot amb moltes cares conegudes, Jordi Masó, Albert Vivancos, Roger Barnils i Eloi Amagat, tots ells ex jugadors del Llagostera, ara a les files del conjunt garrotxí.

La primera part ha sigut de molta intensitat per part dels dos equips on l’Olot ha portat el pes del partit. Les jugades d'estratègia han estat les que semblaven que marcarien la tònica del partit, però sense ser definitives. El conjunt local ha vist com al minut 42, en una jugada a pilota parada, l'àrbitre no ha pitat un penal claríssim de Vivancos sobre Andreu Guiu i amb el marcador a zero s’ha arribat a la segona part.

Al minut 90 Jordi Masó en una jugada a la frontal, ha aprofitat un rebuig i ha col·locat la pilota al fons de la portería de Marcos Pérez.

L'alegria dels olotins ha durat només tres minuts. El Llagostera, bolcat en atac, ha empatat meritòriament el partit amb un pilota penjada a l’àrea, on David García després de lluitar amb la defensa ha aconseguit rematar al fons de la porteria. Un punt molt treballat pel conjunt d’Oriol Alsina abans de les vacances de Nadal. El proper partit serà contra El Prat el diumenge 10 de gener.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.