Imprimir aquesta pàgina
Dimarts, 22 Desembre 2020 07:59

Suspesa la Cursa de Sant Esteve de Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)

A tan sols cinc dies per la seva celebració, el Club Bàsquet Llagostera va anunciar ahir la suspensió de la Cursa de Sant Esteve, que enguany havia de celebrar la seva 41a edició. La situació actual derivada de la pandèmia i les restriccions imposades pel Govern fan molt complicada la seva celebració tal com s’havia fet en els darrers anys, en els quals aplegava més de 1.200 participants.

Aquest és el comunicat que va difondre ahir el Club Bàsquet Llagostera al seu espai web:

"Benvolguts/ benvolgudes,

Lamentem confirmar-vos les vostres sospites: aquest any la Cursa popular de Sant Esteve no tindrà lloc. Després de 40 anys ininterromputs, haurem d’esperar una mica més per la 41a edició.

Els motius són obvis: la incertesa sobre quina seria la situació provocada pel coronavirus; el desconeixement de la gent que hi podria participar (si de tot arreu, com era habitual, o només de la nostra comarca o exclusivament d’àmbit local); la prudència davant els previsibles imprevistos, etc). Finalment vam considerar millor evitar qualsevol responsabilitat amb la convocatòria d’un esdeveniment que ha reunit més de 1200 participants a les darreres edicions. Senzillament no ha estat possible.

Ens sap molt greu, i sabem que molta gent també ho lamentarà, però tampoc podem caure en el desànim, perquè tenim la certesa que el 26 de desembre, com cada any, molts llagosterencs i llagosterenques, pel seu compte i sense respondre a cap convocatòria, sortirem igualment al carrer i… un any més estirarem les cames, pairem els àpats excessius d’aquests dies, i tot corrent o passejant per un itinerari que ens és absolutament familiar gaudirem de la natura i del nostre entorn. Pels veïns i veïnes de Llagostera Sant Esteve està marcat al calendari “a ferro roent” i qualsevol excusa és bona (més en temps de pandèmia) per fer exercici, activitat física, per respirar fons, etc. Estem convençuts que també recordarem la diada popular de Sant Esteve del 2020, i serà -com sempre- tot un èxit.

Us encoratgem a que gaudiu, amb la màxima responsabilitat, de l’itinerari de la cursa de Sant Esteve! Allà ens trobarem… mantenint les distàncies… amb l’esperança que, més aviat que tard, recuperarem la nostra cursa.

Bones festes de Nadal i Bon Sant Esteve".

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013