Back Estàs aquí:Inici Notices Pluja, fred i victòria

Publicat per  Àlex Pareta
Valorar aquest article
(2 Vots)
Pluja, fred i victòria Foto: @uellagostera
Avui la Unió Esportiva Llagostera ha disputat el primer partit de l'any al camp del Prat. L'alineació blau i vermella ha estat totalment ofensiva mostrant les intencions d'Oriol Alsina, però el més destacat ha estat veure a la banqueta a David Bigas, després de més d'un any aturat per la seva greu lesió al genoll.

En aquest grup tant complicat i ajustat els dos equips sabien que els 3 punts eren vitals i això s’ha notat sobre la gespa. Per els visitants, Sergio Cortés ha tingut una ocasió claríssima però Perone l’ha tret de sota pals i Marcos ha evitat el gol de Garzon per els locals. Al minut 42 el porter Craviotto ha parat un fort xut de Sergio Cortés però el refús l'ha aprofitat Pau Salvans per fer pujar el gol al marcador.

A la segona part el Prat ha intentat empatar el partit, però els pota blava han vist com el Llagostera s’ha mantingut molt fort al darrera mantenint el marcador al seu favor. El Prat ho ha intentat fins l'últim minut. Amb el 0 a 1 el Llagostera suma tres punts que valen or i es posa quart a la classificació.

El proper partit serà diumenge contra l'Andorra al Prada de Moles.