Imprimir aquesta pàgina
Dijous, 21 Gener 2021 17:24

Més de 1.500 persones ateses per l'Àrea de Promoció Econòmica al llarg del 2020

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)
L'Oficina de l'Estació de l'Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Llagostera va atendre al llarg del 2020 més de 1.500 persones. Les principals consultes que s'hi van fer tenen a veure en gestions telemàtiques amb el SOC i el SEPE per part de persones en cerca de feina, així com en el seu assessorament. En el context de la pandèmia de la COVID-19, també s'han mostrat especial atenció a les empreses, sobretot pel que fa a les subvencions derivades dels tancaments de negoci i restriccions. Així mateix, i en menor mesura, s'han realitzat atencions relacionades amb el turisme.

Des de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Llagostera ofereix un ampli ventall de serveis adreçats als veïns i veïnes i a les empreses: orientació i assessorament laboral i professional, formació d’accés a l’ocupació, formació tècnic-professional, assessorament empresarial, informació turística, suport al comerç i gestió del mercat. "Hem canviat l'enfocament de l'àrea per tal d'acostar-nos més als ciutadans i les empreses i poder dissenyar polítiques d'ocupació i de promoció local més efectives", ha explicat Eduard Díaz, regidor de Promoció Econòmica del consistori.

Com a novetat del 2020, s'ha promogut la cita prèvia en el moment de donar servei a les diferents consultes, així com obrir un canal de WhatsApp per a les persones usuàries de la borsa de treball. A més, s’han habilitat diferents perfils a les xarxes socials de l’Àrea i un canal de Telegram per fer arribar millor la informació a la ciutadania i a les empreses i ciutadania, amb la voluntat d’esdevenir un servei molt més proper.

Finalment, durant el 2020 l’Àrea va incorporar un perfil tècnic especialitzat en prospecció d’empreses per establir una intermediació integral en el mercat de treball a Llagostera. Comptar amb aquest tècnic ha permès tenir una borsa de treball consolidada i mantenir un contacte més proper i eficaç amb les empreses per gestionar les ofertes de llocs de treball.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013