ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices 50 noves places d'aparcament públic al nucli antic
Divendres, 22 Gener 2021 12:40

50 noves places d'aparcament públic al nucli antic

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(5 Vots)
El nucli antic de Llagostera disposarà d'un nou espai d'aparcament que oferirà al voltant d'unes 50 places. A causa del dèficit de zones d'aparcament de vehicles que presenta aquesta zona del municipi, l'Ajuntament ha arribat a un acord de cessió temporal amb la propietat d'una finca situada entre els carrers Girona i Albertí, que es destinarà a l'aparcament de vehicles.

La proximitat de la finca amb el nucli antic permetrà deixar el vehicle molt a prop del mateix i fomentar-hi la visita a peu, amb la voluntat de disminuir la circulació de vehicles per la zona i pel seu entorn, així com la no proliferació de vehicles aparcats de forma irregular o prohibida en el mateix àmbit. "Tant per les seves característiques com per la seva ubicació, creiem que és una parcel·la idònia per incrementar considerablement l’aparcament de vehicles disponible a la zona", tal i com ha explicat l'alcalde Antoni Navarro.

Per tal de maximitzar el número de places l’entrada i sortida de vehicles es farà únicament pel carrer Albertí. Els vianants ho podran fer tant pel carrer Albertí com pel carrer Girona.

Ja s'han començat a portar a terme les actuacions de neteja, consolidació i adequació del terreny, que inclou la neteja i desbrossament de la capa superficial i retirada de brossa, l'enderrocament de part dels murs i atalussar els desnivells, l'aportació de material on calgui per al planatge i l'estesa i compactació del material, tallar i enderrocar part de la tanca de façana del carrer Albertí, assegurar i consolidar alguns dels elements constructius existents i garantir i adequar accessos, tant per a vehicles com per a vianants. Així mateix, s'està estudiant la instal·lació de l'enllumenat nocturn del sector.

L'aparcament serà d'ús públic i no hi podran accedir vehicles grans. El pressupost d’adequació de l’espai és d'11.178 € més IVA.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.