ELPOLLTV

Dim23042024

Back Estàs aquí:Inici Agenda Calma! de Guillem Albà arriba a Llagostera
Dilluns, 25 Gener 2021 11:51

Calma! de Guillem Albà arriba a Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

REPRESENTACIÓ AJORNADA. Nova data: 8 de maig.

L'espectacle Calma! de Guillem Albà arriba aquest diumenge, 31 de gener, a Llagostera. Calma! porta l’espectador a gaudir d’una experiència per moments còmica, per moments poètica. Amb el clown com bandera i a través dels titelles, el gest, les ombres o la música, farà qüestionar-nos el dia a dia i el propi viatge vital. Si val la pena córrer tant, si estem fent el que realment ens omple i, en definitiva, si volem seguir així o volem canviar-ho. Guillem Albà ens explica, sol i sense paraules, un fet tan complex i a l’hora tan quotidià: la pressa. Aquest “corre a tothora” en el què vivim instal·lats.

L'actuació tindrà lloc al Teatre Casino Llagosterenc a partir de les 18 hores. Les entrades es poden adquirir al llarg d'aquesta setmana al Servei d'Atenció Ciutadana, ubicat al passeig Romeu, número 6, o al web Ticketara. També es vendran entrades una hora abans de la funció. 

El preu de l'entrada general és de 10 euros, amb preu reduït a 6 euros pels usuaris del carnet CLV i pels menors de 18 anys i majors de 65. A causa del context actual derivada de la pandèmia i de les restriccions actuals, l'aforament és limitat. Caldrà complir amb totes les mesures de prevenció i seguretat per fer front a la COVID-19.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.