ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notices 5.865 llagosterencs estan cridats a les urnes el 14F
Divendres, 29 Gener 2021 12:16

5.865 llagosterencs estan cridats a les urnes el 14F

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)

Comença la campanya d’unes eleccions catalanes atípiques, marcades per la pandèmia de la COVID-19 i per la incertesa de si, finalment, s’acabaran celebrant en la data prevista. Per ara, un total de 5.865 llagosterencs i llagosterenques podran exercir el seu dret a vot el 14 de febrer, en un col·legi electoral que estarà ubicat, de manera excepcional, al Local Polivalent.

Entre les principals controvèrsies d’aquestes eleccions són les franges horàries distribuïdes per als votants. Quan obrin els punts de votació, a les 9 h, podran votar els col·lectius de risc fins a les 12 h. A partir de llavors i fins a les 19 h, serà el torn pels votants no pertanyents ni als col·lectius de risc ni en quarantena. Finalment, de 19 a 20 h, quan tanquin els col·legis electorals, podran fer-ho el col·lectiu de persones en quarantena, és a dir, contagiats, contactes estrets i sospitosos.

Des de la Generalitat es recomana el vot per correu, que fins al moment ha superat les sol·licituds de les eleccions del 2017, i en el punt de votació s’aconsella dur el vot preparat de casa amb l’objectiu de minimitzar el temps d’estada dins el local electoral.

A les candidatures electorals per a la demarcació de Girona hi podem trobar sis llagosterencs. Podeu consultar-les en el següent enllaç.


Participants a la conversa

  • Convidat (exiliat)

    Permalink

    El que té "guassa" és que a dues persones de 64 i 68 anys del mateix domicili els hi toqui ser a la mesa electoral. Molt seriós i molt segur tot plegat. I no em vingueu que un caixer de cara al públic també li passa molta gent per davant cada dia. Primer, no tenen 64 i 68 anys. Segon, és la seva feina i cobra per això. Si no se sent segur fent una feina cara el públic, en pot buscar una altra. Tercer: No té una obligació legal haver de fer aquesta feina.
    Comptarem quants components de meses electorals queden infectats al cap de deu dies... i en seran responsables tots. Des dels ajuntaments que han fet el sorteig fins als que han permès que aquestes eleccions tiressin endavant.

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.