ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Fútbol Empat a la Feixa Llarga
Dissabte, 30 Gener 2021 21:21

Empat a la Feixa Llarga

Publicat per  Àlex Pareta
Valorar aquest article
(2 Vots)
Empat a la Feixa Llarga Foto: @footters
La Unió Esportiva Llagostera ha visitat el Nou Estadi Municipal de l'Hospitalet després de la jornada de descans. Els homes d’Oriol Alsina ho han fet amb amb Sascha a la banqueta i amb el debut del central Alejandro Marcos cedit pel Castelló per aquesta segona volta.

En els primers minuts la possessió ha sigut clara per els locals, amb un Llagostera molt ordenat que esperava les seves ocasions. Passat el primer quart d'hora el Llagostera s’ha fet amo i senyor del partit mostrant-se molt perillós en pilota aturada i en les incursions de Dubasin. Al minut 38 ha arribat un penal xiulat per unes mans del central de l'Hospitalet i Christian Dieste no ha perdonat.

La segona part ha començat amb un Llagostera més reservat i cedint la pilota als del Llobregat que han sortit amb dos canvis més ofensius. Al minut 9 ha arribat l’empatat amb un gol de Salinas. Quan més dominaven els locals, Oriol Alsina ha fet entrar Guiu i Sascha i en la primera jugada, una centrada de Guiu l’ha rematat Sascha Andreu fent pujar l’1 a 2 al marcador. Sense un clar domini per part dels dos equips, Aleix Roig ha vist la segona groga i al minut 77 ha deixat al Llagostera amb 10 jugadors.

Tres minuts després Carmona ha empatat el partit. El Llagostera ha seguit lluitant fins al final amb un home menys davant d’un Hospi bolcat en atac. Em la darrera jugada de contraatac, Sergio Cortés ha centrat una pilota que ha deixat sol Guiu davant el porter, sense encert deixant el marcador en empat. El proper partit serà diumenge a les 12 contra el Lleida al Municipal de Llagostera.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.