ELPOLLTV

Dim23042024

Back Estàs aquí:Inici Notices La Biblioteca convoca el concurs literari Sant Jordi i el de punts de llibre
Dijous, 04 Febrer 2021 12:25

La Biblioteca convoca el concurs literari Sant Jordi i el de punts de llibre

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

La Biblioteca Julià Cutiller i l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Llagostera han convocat el concurs literari Sant Jordi i el de punts de llibre.

En primer lloc, el concurs literari Sant Jordi 2021 consisteix en la creació d’una narració, conte o poesia, depenent de la categoria del participant: infantil, juvenil o adult. Per a cada una d’elles hi haurà un premi únic que es lliurarà durant els actes de celebració de la Diada de Sant Jordi. Les obres guanyadores seran publicades als espais web de l’Ajuntament de Llagostera i de la Biblioteca Julià Cutiller.

Pel que fa al concurs de punts de llibre, també es mantenen les tres categories principals: A per a nens i nenes de 1r i 2n de Primària, B per a 3r i 4t i C per a 5è i 6è. Les mides del punt de llibre han de ser 20 cm de llarg i 6 cm d’ample, la tècnica ha de ser dibuix i pintura i la temàtica és lliure. És molt important que a darrere del punt hi constin les dades dels participants. Els premis per als vencedors de cada categoria, un lot de llibres, s’entregaran també el dia de Sant Jordi.

El termini de presentació de treball en ambdós concursos és el divendres 5 de març. S’han de presentar presencialment a la Biblioteca Julià Cutiller. Les bases es poden consultar a la web de l’Ajuntament de Llagostera.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.