Imprimir aquesta pàgina
Divendres, 05 Febrer 2021 07:27

Llagostera tancarà la programació de Al Gironès Llegim!

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

La programació de Al Gironès Llegim! d’enguany, culminarà el 30 d’abril amb una actuació especial de Roger Mas a la Plaça del castell de Llagostera. Un concert compost de peces d’autors catalans, on l’entrada serà gratuïta amb reserva prèvia.

L’àrea de Cultura del Consell Comarcal del Gironès ha presentat, la sisena edició de Al Gironès Llegim!, en una trobada telemàtica amb regidories de cultura del Gironès, biblioteques i mitjans de comunicació. Es tracta d’una edició plegada d’activitats culturals gratuïtes i obertes a tothom, i que aquest any combinarà, més que mai, activitats presencials amb tota la seguretat necessària, amb activitats virtuals.

A data d'avui hi ha programades unes 60 activitats. Enguany s’ha prescindit del llibret de mà i s’ha presentat una pàgina web més àmplia i més adaptada a la situació actual. El conseller comarcal de Cultura del Consell Comarcal del Gironès, Àdam Bertran, ha volgut destacar que “des del Consell Comarcal del Gironès i des de Al Gironès Llegim!, volem treballar per oferir més eines i més recursos amb una xarxa molt densa i participativa que arriba a tots els municipis de la comarca”. Alhora, ha declarat que la voluntat és que “els llibres continuïn estant presents a les nostres vides, però volem fomentar la interrelació social que s'ajunta al voltant d'aquests llibres”.

Trobareu tota la programació a www.algironesllegim.cat


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013