ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Agenda El meu germà persegueix dinosaures en el Cicle Gaudí de cinema
Dilluns, 08 Febrer 2021 11:08

El meu germà persegueix dinosaures en el Cicle Gaudí de cinema

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

Aquest dissabte, 13 de febrer, arriba una nova edició del Cicle Gaudí de cinema en català. Serà amb la projecció de la pel·lícula El meu germà persegueix dinosaures, dirigida per Stefano Cipani, basada en la història real "Mio fratello rincorre i dinosauri", de Giacomo Mazzariol, autor del llibre original i “Jack” a la vida real.

En Jack té cinc anys, dues germanes i desitja amb totes les seves forces un germà per jugar a “coses de nois”. Un dia, els pares li anuncien que tindrà un germanet i que serà especial. En Jack està boig d’alegria: “especial” per a ell significa “superheroi”. Però amb el pas del temps comença a sentir-se defraudat. El seu germà Giovanni no és un superheroi, la realitat és que ha nascut amb Síndrome de Down. És en aquest moment quan el seu entusiasme es transforma en rebuig i vergonya. Haurà de passar l’adolescència per adonar-se que la seva idea inicial no estava tan equivocada: el seu germà Gio contagia tanta vitalitat que arriba a concloure que potser sí que és un superheroi de veritat; i que, en qualsevol cas, és el seu millor amic.

La projecció començarà a les 18 h al Teatre Casino Llagosterenc. Les entrades podran adquirir-se a taquilla el mateix dia de la funció una hora abans de l'inici. L'aforament és limitat. Durant la sessió és obligatori l'ús de la mascareta i cal complir totes les mesures de seguretat marcades per l'organització.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.