Publicat per  Àlex Pareta
Valorar aquest article
(3 Vots)
Empat d'infart al Municipal Foto: @derar.media
El Llagostera ha empatat a 2 en la 15a jornada de lliga. El conjunt d'Oriol Alsina ha sortit molt endollat i al minut 3, Sergio Cortés ha fet pujar el primer gol al marcador. L'alegria llagosterenca s'ha vist estroncada al minut 26 quan el Badalona ha empatat el partit després de transformar un penal. Amb l’empat el Badalona ha crescut i quan faltaven 5 minuts per a la mitja part, ha tornat a marcar.

A la segona part el Llagostera ha sortit amb algun retoc i amb una marxa més, però casi sempre topava amb un Valentín que ha estat brutal sobre el camp. No ha estat fins al minut 70 que Sergio Cortés ha marcat el segon gol llagosterenc amb un xut des de fora l’àrea. Els darrers minuts del partit han sigut d'infart, amb un gran treball per part de Sascha i Guiu. Al minut 80 el Badalona ha vist com expulsaven Aparicio després de veure la vermella directa. Amb el 2 a 2 s’ha arribat al final del partit. El proper partit de lliga serà diumenge contra Espanyol B.