ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Un total de 50 mil euros per pal·liar els efectes de la COVID-19
Dimecres, 17 Febrer 2021 18:14

Un total de 50 mil euros per pal·liar els efectes de la COVID-19

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

L’Ajuntament de Llagostera ha fet balanç de la partida pressupostària destinada a les persones autònomes i als comerços locals que s’han vist afectats per la pandèmia de la COVID-19. Des de l’inici de la pandèmia, el consistori llagosterenc ha destinat un total de 50 mil euros en ajuts directes per a autònoms i negocis locals.

Les dues línies de subvencions s’han treballat conjuntament des de l'Ajuntament amb el Consell de Promoció Econòmica, format per representants dels diferents sectors econòmics del municipi i components de tots els grups polítics amb representació municipal.

En la primera línia de subvencions es van tramitar 44 sol·licituds i s’hi van destinar 27.500 €, en matèria de despeses per adequar els llocs de treball a les noves mesures d'higiene i salut laboral, compra de materials, quota de lloguer, etc.

En la segona línia s’hi van poder acollir els establiments tancats a partir de les restriccions imposades el 15 d’octubre i s’hi van destinar un total de 22.500 €. A Llagostera aquesta resolució va afectar principalment a bars, restaurants, estètiques i centres de bellesa.

Per facilitar la gestió de tots els sectors, es va simplificar al màxim la presentació de documentació així com la seva concessió per tal d’agilitzar-ne la tramitació. Per calcular la quantitat destinada a cada beneficiari, es va establir un sistema de puntuació en funció del nombre de setmanes tancades compreses entre el dia 15 d'octubre i el 22 de novembre. En les puntuacions també es van tenir en consideració si el tancament ha estat parcial o total i si el local és de propietat o de lloguer.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.