ELPOLLTV

Dis20042024

Back Estàs aquí:Inici Agenda Cursa Virtual Dia de la Dona Llagostera
Dijous, 25 Febrer 2021 09:11

Cursa Virtual Dia de la Dona Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(3 Vots)

Amb la intenció de fomentar l’esport femení al nostre municipi, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Llagostera organitza, del 13 al 21 de març, la Cursa Virtual Dia de la Dona Llagostera en el marc dels actes del 8M. Amb un caràcter participatiu i de conscienciació, la cursa presenta tres recorreguts, de 3, 5 i 10 km, que es podran completar des de les 9 h del matí del dissabte 13 de març fins a les 21 h del diumenge 21.

Els participants s’han d’inscriure a la pàgina web de la cursa i descarregar-se l’App “RockTheSportVirtual”. Poseu el localitzador que apareix en el justificant de la inscripció i en qualsevol moment, dins dels dies establerts, podeu completar el recorregut. Cal que tingueu l’App oberta i premeu el botó Iniciar Carrera. Es generarà una classificació per aquells que vulguin disputar-la.

El preu de la inscripció és de 4 € per les persones nascudes fins al 2005 i de 2 € per les persones nascudes a partir del 2006.

Des de l’Ajuntament s’anima a tothom a participar-hi respectant en tot moment les normes dictades pel PROCICAT, així com les normes de mobilitat i circulació.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.