ELPOLLTV

Dim16042024

Back Estàs aquí:Inici Esports Fútbol Aquí, no!
Dissabte, 13 Març 2021 21:30

Aquí, no!

Publicat per  Àlex Pareta
Valorar aquest article
(4 Vots)
Aquí, no! Foro: @Derar.Media
Aquesta tarda la Unió Esportiva Llagostera ha jugat contra un Nàstic de Tarragona que fins ara només havia perdut un partit aquesta temporada.

El partit ha començat amb una gran intensitat d'anades i vingudes constants. David Garcia al 25 s'ha retirat del terreny de joc lesionat i l’ha substituït el jove Pau Juvanteny. Al minut 38 el Llagostera ha fet pujar el gol al marcador amb una gran jugada d'estratègia servida per Sergio Cortés que Dieste ha rematat a l’interior de la porteria de Suárez.

La segona part ha començat amb més calma que la primera, amb la solidesa defensiva de Diego, Alejandro i Juvi controlant des de darrera però esperant a la contra una oportunitat on Sasha que les baixava totes i Gil Muntadas fent màgia amb la pilota. De mica en mica el partit ha pujat de to, però el Llagostera molt fort al darrera ha anul·lat tots els atacs dels tarragonins que s’han bolcat a l’atac. Nova victòria del Llagostera al Municipal on el Nàstic no ha guanyat mai. El proper partit serà al camp de l'Olot, el proper diumenge a les 17h.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.