ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Segona fase de l’operació sortida de Setmana Santa
Dijous, 01 abril 2021 09:53

Segona fase de l’operació sortida de Setmana Santa

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)
Foto d’arxiu Foto d’arxiu

Entre ahir a la tarda i al llarg del dia d’avui ha començat la segona fase de l’operació sortida de Setmana Santa, en la qual es preveu que surtin de Barcelona entre 332 mil i 377 mil vehicles aproximadament. Aquestes dades de mobilitat se sumen a les de la primera fase que va tenir lloc el cap de setmana passat, en la qual van sortir de l’àrea metropolitana de Barcelona al voltant d’uns 414 mil vehicles.

Així doncs, malgrat la situació d’alerta provocada pel context de la pandèmia i les restriccions de mobilitat, es preveuen retencions i alta densitat de trànsit en diversos punts de les carreteres catalanes, en especial els accessos a la Costa Brava, com ara la C-65 i la C-35 en el seu pas per Llagostera.

El Servei Català de Trànsit apel·la a una responsabilitat compartida i a la necessitat d’una convivència respectuosa a la xarxa viària durant aquests dies festius, atès que enguany els col·lectius vulnerables representen 3 de cada 4 víctimes mortals. Des del Departament d’Interior es va assegurar que un total de 1.428 agents dels Mossos d’Esquadra vetllaran per garantir la seguretat viària de trànsit i es preveu realitzar 1.070 controls preventius.

A Llagostera, els agents de la Policia Local segueix realitzant controls per vetllar pel compliment de les restriccions COVID-19.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.