ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Torna el confinament comarcal a partir d’aquesta mitjanit
Dijous, 08 abril 2021 14:58

Torna el confinament comarcal a partir d’aquesta mitjanit

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)

Després que el passat 15 de març s’aixequés el confinament comarcal i es permetés la mobilitat per tota Catalunya amb la bombolla de convivència, el PROCICAT ha decidit tornar al confinament comarcal a partir de demà, divendres 9 d’abril. Davant l’empitjorament de les dades epidemiològiques, el confinament passa a ser comarcal, però es mantenen la resta de mesures com els horaris comercials i restriccions de la restauració o dels comerços no essencials durant el cap de setmana, així com el toc de queda nocturn. Les noves mesures no afecten les activitats culturals ni a la represa de les competicions federatives a l’esport.

Així, Catalunya fa un pas enrere en la flexibilització de les mesures per frenar la propagació de la COVID-19, després que es permetés la mobilitat per tota la regió durant els dies de Setmana Santa. Les noves mesures són iguals per a tot el territori, tant a Gisclareny (26 habitants) com a Barcelona (1.664.182 habitants), ja que la consellera Alba Vergés ha defensat no fer diferències entre territoris.

Les noves mesures entraran en vigor a partir de demà, divendres 9 d’abril, i tindran vigència fins al dia 19 del mateix mes.

Podeu consultar la situació epidemiològica a Catalunya des de l’espai web Dades Covid del Departament de Salut i veure l’índex de risc de brot a Llagostera a la pàgina web del canal 324.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.