ELPOLLTV

Dim23042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Geoamagatalls literaris a Llagostera
Dimarts, 13 abril 2021 09:34

Geoamagatalls literaris a Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(3 Vots)

Preparat per desenfundar la lupa? Les biblioteques municipals de Llagostera i Cassà organitzen conjuntament un joc de geoamagatalls literaris, en el marc de les activitats de la Diada de Sant Jordi 2021. Es tracta d’una proposta lúdica de cerca i orientació on la literatura és la protagonista. Amb l’ajut de les noves tecnologies, haureu de trobar els amagatalls d’un circuit de 23 punts que us portaran a diferents indrets del territori i on es plantejaran preguntes historicoliteràries.

Els punts marcats a Llagostera són la Torre de la presó, la Ruta del Carrilet, la Torre dels moros, la Font i l'Ermita de Sant Ampèlit, la Font de Panedes i camins de Llagostera.

Els participants poden passar a buscar els mapes i els fulls de les respostes a la Biblioteca Julià Cutiller, la Casa de les Vídues, el Servei d'Atenció Ciutadana, la Llibreria Sureda, Can Caciques i l’Oficina de Turisme. Si responeu correctament a un mínim de 7 reptes, rebreu un petit obsequi! Només heu de presentar el full de respostes a la biblioteca.

L’activitat estarà disponible des del 17 d’abril fins al 30 de juny.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.