ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Serigrafia Rodenas, un servei integral de retolació al gust del client
Dimecres, 14 abril 2021 09:52

Serigrafia Rodenas, un servei integral de retolació al gust del client

Publicat per 
Valorar aquest article
(4 Vots)

Serigrafia Rodenas, empresa familiar instal·lada a Llagostera des del 1976, ofereix tota mena de serveis de serigrafia i retolació adaptats i personalitzats al gust del client. Amb un laboratori serigràfic propi ubicat al carrer Indústria 9, Serigrafia Rodenas ofereix ampli catàleg de serveis: estampació, sublimació i transfers, elaboració d’adhesius i cartells, retolació de vehicles, fabricació de plaques gravades i serigrafiades en alumini i inox, subministrament de roba de treball i roba d’esports, així com recursos publicitaris (bolígrafs, bosses, llibretes, etc.) i objectes de regal.

En el seu taller, Serigrafia Rodenas compta amb una gran diversitat de màquines i eines que els permet oferir un servei integral, sense intermediaris, variat i al detall, aplicant diverses tècniques fruit de la seva experiència i especialització al sector.

El seu horari és de dilluns a divendres de 8.30 a 13 h i de 16 a 18.30 h, excepte el divendres tarda que tenen tancat. Us hi podeu posar en contacte als telèfons 972 83 05 77 i al 644 414 807 i a la seva pàgina web, així com els perfils d’Instagram i Facebook.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.