ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Les notes del destí de Joan Frigola
Diumenge, 18 abril 2021 13:38

Les notes del destí de Joan Frigola

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(4 Vots)

Llagostera ha iniciat aquest cap de setmana la programació d’activitats de Sant Jordi amb la presentació del llibre Les notes del destí, de l’autor llagosterenc Joan Frigola.

Les notes del destí, editada per l’Editorial Sunya, està teixida amb els fets d’un any de la vida del protagonista amb el propòsit d’endinsar-se en els dubtes d’un personatge que acaba d’entrar en el món laboral “on tots nosaltres ens hi podem veure reflectits en algun moment”, tal i com ha explicat Joan Frigola.

La presentació ha anat a càrrec del periodista Joan Ventura amb la lectura musicada de diversos fragments del llibre i ha finalitzat amb un vermut a la terrassa del Casino amenitzat pel grup local My Start.

En el marc de la programació de Sant Jordi, s’ha posat en marxa també el joc Geoamagatalls literaris, organitzat conjuntament per les biblioteques de Cassà de la Selva i Llagostera. Amb aquesta activitat es proposa una passejada per diferents indrets del territori en la qual es podrà descobrir detalls historicoliteraris amb l’ajuda del telèfon mòbil i l’APP de Geocaching. L’activitat estarà disponible fins al 30 de juny.

Els actes continuaran el dimarts, 20 d’abril, amb Contes, dracs i altres espècies a càrrec d’Albert Quintana, a la Biblioteca Julià Cutiller per a públic infantil a partir de 4 anys. El dijous, 22 d’abril, torn de la llagosterenca Laura Jaime per presentar el seu llibre Ara fem com si balléssim. El dia de Sant Jordi es farà l’acte de lliurament de premis del Concurs Literari Sant Jordi 2021 i el Concurs de punts de llibre.

La programació dinalitzarà el dissabte, 24 d’abril, amb l’espectacle Flors de malura, a càrrec de Geòrgia Bonell, Carmela Llobet i Davit Bayés, i la presentació de Cova i guaret i La boca de la ferida, dels llagosterencs Josep Maria Codina, Paula Pozo, Alba Barceló i Eduard Comas.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.