Imprimir aquesta pàgina
Diumenge, 25 abril 2021 08:48

Presentació dels poemaris il·lustrats de la Cova i guaret i La boca de la ferida

Publicat per 
Valorar aquest article
(3 Vots)

Els llagosterencs Eduard Comas, Alba Barceló, Josep Maria Codina i Paula Pozo han presentat aquest dissabte el seu projecte poètic realitzat gràcies al micromecenatge de la plataforma Verkami.

A la presentació hi ha participat Germán Bartolomé, editor d’El punt volat, i els músics Artur Comas i Ester Turon. L’acte ha tingut lloc a la Plaça Catalunya, en el marc de la programació de les activitats de Sant Jordi organitzades per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Llagostera. Es tracta d’un treball que consta de 15 poemes de l'Eduard Comas, il·lustrats per l'Alba Barceló; i 15 d'en Josep Maria Codina, il·lustrats per la Paula Pozo. Els poemaris es diuen, respectivament, Cova i guaret i La boca de la ferida.

L’objectiu inicial que s’havien proposat els impulsors era fer un tiratge de 150 exemplars, però la bona rebuda els ha permès doblar la tirada del llibre. En poc més de 14 hores van aconseguir el finançament per fer realitat el projecte. El llibre es pot adquirir a les llibreries al preu de 15 €.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013