ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Notices 13 artistes posaran veu a les Cançons de Llibertat del Festival Espurnes
Dijous, 13 Maig 2021 13:57

13 artistes posaran veu a les Cançons de Llibertat del Festival Espurnes

Publicat per 
Valorar aquest article
(3 Vots)
Un any més, el festival Espurnes apostarà per incloure entre la seva programació una producció pròpia absolutament inèdita. Serà durant la tarda del diumenge 6 de juny a la plaça del Castell de Llagostera amb l’espectacle Cançons de Llibertat, un recorregut al voltant del concepte ‘llibertat’ a través d’una vintena de cançons i poemes.

Aquest dijous ha tingut lloc la presentació a la sala de plens de l'Ajuntament, on hi ha participat els responsables de l'organització i el regidor de Promoció Econòmica, Eduard Díaz.

Un total de 13 músics passaran per l’escenari del festival per posar veu a cançons vinculades al seu repertori i que s’acostaran a la llibertat des d’una perspectiva àmplia. L’espectacle començarà a caminar evocant la llibertat més personal i, a partir d’aquí, s’anirà endinsant en les llibertats col·lectives i la lluita contra la repressió i les opressions, fins acabar amb un cant a la llibertat nacional, tal i com ha explicat Pau Planas, director artístic de l’espectacle. Les diverses cançons, interpretades sempre en formats acústic i majoritàriament de forma conjunta per diversos artistes, s’intercalaran amb poemes que reforçaran el fil discursiu i contribuiran a donar dinamisme a l’espectacle.

Per l’escenari hi passaran músics provinents de generacions i estils d’allò més diversos. Joan Vilamala, cantant d’Esquirols, tornarà a pujar a un escenari per recordar la històrica banda dissolta fa més de 35 anys, mentre que Àlex Vendrell tornarà a fer sonar un dels clàssics d’Inadaptats, un dels grans noms del punk català i grup imprescindible de l’escena musical dels 90.

Noms destacats del món de la cançó d’autor com Josep Tero, Montse Castellà o Ivette Nadal es combinaran amb algunes de les bandes més aclamades del moment de l’escena festival i combativa, com Ebri Knight, Roba Estesa o Germà Negre. També hi haurà espai per alguns dels artistes amb més projecció del moment -Mabel Flores, Joina i Sotrac, promotors del festival-, que compartiran cartell amb d’altres veus de llarga trajectòria - Titot i David Rosell (Brams) o Sicus Carbonell (Sabor de Gracia), que compartirà escenari amb el seu fill Sicus Carbonell Junior-.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.