Back Estàs aquí:Inici Esports Fútbol Nova gesta històrica de la U.E Llagostera

Publicat per  Àlex Pareta
Valorar aquest article
(4 Vots)
Nova gesta històrica de la U.E Llagostera Foto: Àlex Pareta
El Llagostera s’ha converit avui en equip de primera RFEF després d’empatar a 3 amb l'Hèrcules, el gegant alacantí. El partit ha començat amb molta solidesa defensiva per els dos equips conscients del que s'hi jugaven.

Al minut 19 una gran jugada local feia pujar amb un gran cop de cap d’Andreu Guiu el primer gol al marcador A la segona part Sascha al 52 i després Sergio Cortés de penal al 65 posaven 3 a 0 al marcador. Amb un equip llagostenc més relaxat, els alacantins que veien perillar l'eliminatòria, han apretat fins que Benja en dos ocasions i Sidoel en els últims 10 minuts de partit han aconseguit igualar el marcador. Amb l’empat final el primer equip de la U.E Llagostera dirigida per Oriol Alsina assoleix una nova gesta increïble proclamant-se nou equip de la nova primera RFEF.