ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Agenda La Vampira de Barcelona en el Cicle Gaudí de cinema
Dimecres, 26 Maig 2021 11:17

La Vampira de Barcelona en el Cicle Gaudí de cinema

Publicat per 
Valorar aquest article
(0 Vots)

Aquest diumenge, 30 de maig, arriba una nova edició del Cicle Gaudí de cinema en català. Serà amb la projecció de la pel·lícula La vampira de Barcelona, dirigida per Lluís Danés.

A la Barcelona de principis del segle XX hi conviuen dues ciutats: una burgesa i modernista, l’altra sòrdida i bruta. La desaparició de la petita Teresa Guitart, filla d’una rica família, commociona el país i la policia té aviat una sospitosa: Enriqueta Martí, coneguda com ‘La Vampira del Raval’. El periodista Sebastià Comas s’endinsarà en el laberint de carrers, bordells i secrets del barri del Raval, on sap que trobarà la veritat sobre les desaparicions i assassinats macabres de nens dels quals s’acusa la Vampira. Aviat descobrirà que allà s’amaga una elit disposada a ocultar els seus vicis a qualsevol preu.

La projecció començarà a les 18 h al Teatre Casino Llagosterenc. Les entrades podran adquirir-se a taquilla el mateix dia de la funció una hora abans de l'inici. L'aforament és limitat. Durant la sessió és obligatori l'ús de la mascareta i cal complir totes les mesures de seguretat marcades per l'organització.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.