ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Bona acollida del primer cap de setmana de l’Atapa’t
Dimarts, 15 Juny 2021 11:20

Bona acollida del primer cap de setmana de l’Atapa’t

Publicat per 
Valorar aquest article
(0 Vots)

La primera edició de l'Atapa't, la ruta gastronòmica de tapes de Llagostera, s’ha posat en marxa aquest cap de setmana passat amb al participació de sis bars del municipi, on s’hi poden degustar tapes amb productes locals. Amb l'objectiu de dinamitzar un dels sectors més colpejats per les restriccions de la pandèmia i promoure els productes locals, cada tapa incorpora, com a mínim, un ingredient de producte local.

Entre les propostes hi ha escalivada amb formatge de Mas Borni, taco estiuenc d'alvocat, formatge fresc, tomàquet, oli i llimona; patates fregides amb ous de Llagostera i pernil salat de can Miquel-Valentí; croquetes de calçots de Llagostera amb salsa romesco; minihamburguesa de carnisseria de Llagostera, amb ceba cuita, bacó, formatge i ou de guatlla o favetes amb pernil vegetal, entre altres propostes.

Les tapes tenen un preu de 3 euros i els bars que hi participen són el Mexicà, el Bar Restaurant El Passeig, el Casino Llagosterenc, el Plan B, Cal Negre i La Vegavana. Per cada tapa que es faci en un d'aquests establiments se segellarà la targeta Atapa't, i entre tots els participants que completin la ruta se sortejarà un sopar per a dues persones en un dels restaurants de Llagostera.

La campanya de l'Atapa't estarà vigent durant els caps de setmana de juny.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.