ELPOLLTV

Dij18042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Èxit de participació de l’Arrela’t, les jornades del segar i el batre
Dilluns, 19 Juliol 2021 13:07

Èxit de participació de l’Arrela’t, les jornades del segar i el batre

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)

Aquest cap de setmana passat s’ha celebrat a Llagostera l’Arrela’t, les jornades del segar i el batre, amb un balanç de participació molt positiu. El certamen ja va començar el dijous amb la presentació del llibre “Terra de dones. Pageses de Catalunya”, de Laura Saula, i va seguir el divendres amb la projecció del documental “Llagostera, reptes de futur de la pagesia”.

El dissabte es van celebrar el gruix d’activitats, començant la jornada amb l’activitat “Posem-hi nom” i posteriorment amb la presentació de l’interactiu “La terra, avui”, a Can Caciques. Durant el dia es van celebrar dos tallers artístics a càrrec de l’Escola d’art Pere Mayol, al matí per a infants de 3 a 7 anys i a la tarda per a nens i nenes de 8 a 14 anys. A la tarda es va realitzar a l’aparcament del passeig Romeu una demostració del batre i fer el paller en diferents modalitats, gràcies a l’associació Segadors/es de Llagostera. També hi va haver una trobada de puntaires de Llagostera i de poblacions veïnes. El dissabte va acabar amb un concert de taverna de Germà Negre.

Els actes del diumenge es van concentrar a la tarda, amb la taula rodona i la demostració de cuina “Cuinant la sostenibilitat alimentària del nostre país” i el concert de TRÄ.

L’Arrela’t. Jornades del Segar i el Batre han estat organitzades per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Llagostera, amb la col·laboració del grup de Segadors/es de Llagostera, el grup de puntaires de Llagostera i el Consorci de les Gavarres.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.