Imprimir aquesta pàgina
Dijous, 29 Juliol 2021 09:55

Llagostera aprova un nou reglament de participació ciutadana

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

El Ple de l’Ajuntament de Llagostera va aprovar ahir per unanimitat el nou reglament de participació ciutadana que actualitza el que hi havia vigent, que ja tenia quinze anys i havia quedat desfasat respecte a les realitats i necessitats actuals.

Amb aquest nou recurs, el consistori llagosterenc pretén ordenar i estimular la intervenció dels ciutadans en la presa de decisions públiques, i incorpora instruments i mecanismes de participació ciutadana. El nou reglament també contempla la creació de diversos consells sectorials i territorials.

Com ja havia avançat fa unes setmanes Eduard Diaz, regidor de Participació Ciutadana, aquest mes de setembre s’iniciarà a través de la plataforma Decidim de la Diputació de Girona un procés participatiu per escollir una nova imatge gràfica que representi l’Àrea de Participació Ciutadana.

Segons Diaz, amb el nou reglament es pretén “fer un pas més per dinamitzar la participació entre els veïns i veïnes del municipi amb la voluntat de facilitar el dret de la ciutadania d’intervenir, de forma individual o col·lectiva, en la definició i l’aplicació de les polítiques públiques municipals”.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013