ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Nit moguda a Llagostera amb una festa il·legal i un intent de robatori
Dijous, 26 Agost 2021 15:25

Nit moguda a Llagostera amb una festa il·legal i un intent de robatori

Publicat per 
Valorar aquest article
(8 Vots)

La Policia Local de Llagostera ha anat de bòlit aquesta nit passada. Una festa il·legal que ha acabat amb un total de 39 persones denunciades i un intent de robatori a la Biblioteca Julià Cutiller i a l’Escola Lacustària han requerit les intervencions de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra.

El primer avís de la nit ha estat a les 03.30 h, quan una veïna ha informat la Policia Local que sentia música a alt volum a la zona del Veïnat de Sant Llorenç. Fins al lloc de l’avís s’hi ha desplaçat la patrulla de la Policia Local, que ha confirmat les sospites i ha necessitat l’ajuda dels Mossos d’Esquadra per desallotjar la casa on s’estava fent la festa i portar a terme controls d’alcoholèmia i altres substàncies. Finalment, un total de 39 persones han estat denunciades per incompliment de les restriccions per contenir la COVID-19.

Però el desallotjament de la festa il·legal no seria l’únic cas que requeriria la intervenció de l’autoritat. Un veí de Llagostera de 21 anys ha estat detingut per un delicte de robatori amb força després de forçar la porta de la Biblioteca i de l’Escola Lacustària. L’individu ha estat localitzat a dins del centre escolar i posteriorment s’ha traslladat a les dependències dels Mossos d’Esquadra.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.