ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Detinguts dos homes per cultivar marihuana en una casa de Llagostera
Dijous, 23 Setembre 2021 15:44

Detinguts dos homes per cultivar marihuana en una casa de Llagostera

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(8 Vots)
Dues persones detingudes i més de 900 plantes intervingudes. Aquest és el balanç de l’actuació policial realitzada pels Mossos d’Esquadra aquest matí a Llagostera. Els detinguts són dos homes de 35 i 37 anys, de nacionalitat albanesa i amb domicilis desconeguts. Han quedat detinguts com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

Els fets es van iniciar a principis de setembre quan els agents de la Unitat d’Investigació van tenir coneixement que dins d’una casa de la població de Llagostera s’hi podrien estar realitzant actes de cultiu de marihuana. Immediatament, els agents van fer gestions per comprovar si realment existia aquesta plantació interior.

La investigació va concloure que hi havia signes evidents de l’existència d’una possible plantació de marihuana. Durant el matí d’avui, juntament amb agents de l’Àrea Regional de Recursos Operatius de Girona, s’ha dut a terme una entrada i perquisició amb autorització judicial al domicili.

Com a conseqüència de l’escorcoll els agents han localitzat aproximadament 900 plantes de marihuana dividides en set estances diferents. A més, també han intervingut filtres, temporitzadors, focus, ventiladors, tubs, bombetes, bàscules, entre altre material utilitzat per facilitar el cultiu de les plantes. Els mossos també han observat que tota la casa presentava l’escomesa de la llum manipulada. Els detinguts passaran a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.