Imprimir aquesta pàgina
Dilluns, 27 Setembre 2021 15:43

L'ànima de la gent gran de Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(8 Vots)
L'ànima de la gent gran de Llagostera Foto cedida per la família
“Un home únic, carismàtic, humil i decidit. Feliç amb el seu tractor i l’inseparable Frontera, pasturant els xais, donant vida al restaurant i, més endavant, cuidant els seus estimats jubilats del poble”. Amb aquestes paraules la filla de l’ Esteve Lloveras Miquela, anunciava a les xarxes socials la mort del seu pare, l’Esteve de Panedes, com tothom el coneixia i el recordarem.

Fundador, l’any 1966, del Restaurant Bar Panedes de Llagostera, avui regentat per la seva filla Ma. Àngels, va ser conegut amb el sobrenom del Ràpid, per la seva tranquil·litat i parsimònia, sense pressa i sobretot sense posar-se nerviós per atendre de la millor manera i amb un tracte original, els clients que sovintejaven el seu establiment situat a peu de carretera.

Els darrers anys de la seva vida els ha dedicat a la llar de la gent gran, presidint la junta de l’entitat, gestionant el servei de bar i l’organització d’activitats per entretenir "la joventut del poble". “Aquesta colla necessita marxa i bellugar les cames” em deia cada cop coincidíem pel carrer. Ell va ser l’ànima dels jubilats i jubilades, segurament pensant més en els altres que en ell mateix, fins que la seva salut li va permetre.

L’Esteve tenia 85 anys i quatre fills, dos nois i dues noies. La cerimònia religiosa serà aquest dimarts 28 de setembre a les 10h al Tanatori de Llagostera.

Descansa en pau Esteve, el temps no esborrarà el teu record.

Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013