ELPOLLTV

Dim23042024

Back Estàs aquí:Inici Notices L’Ajuntament de Llagostera commemora els fets de l’1O
Dijous, 30 Setembre 2021 11:06

L’Ajuntament de Llagostera commemora els fets de l’1O

Publicat per 
Valorar aquest article
(0 Vots)

L’Ajuntament de Llagostera ha preparat un total de quatre actes per rememorar els fets de l’1 d’octubre del 2017. El mateix 1 d’octubre a les 19.30h s’inaugurarà l’exposició fotogràfica “Tossudament. Relat del procés català” amb la presència del fotògraf Jordi Ribot Puntí.

L’agència de fotonotícies Iconna documenta els moments d’efervescència cívica i política que s’han viscut a Catalunya des del 2012 per reivindicar el dret a decidir amb llibertat el seu futur. L’exposició es podrà visitar fins al 13 d’octubre.

Seguidament tindrà lloc una projecció d’un recull de vídeos gravats durant la jornada del referèndum, com també es farà una lectura de textos i una actuació musical a càrrec d’Artur i Eduard Comas.

El divendres 8 d’octubre es celebrarà la xerrada “Pi i Maragall i el sexenni revolucionari” al Centre Cultural de Can Roig a les 19.30h. Anirà a càrrec de Xavier Díez i Rodriguez, escriptor i historiador català especialitzat en els moviments socials al segle XX.

Finalment, per tancar els actes de commemoració, es durà a terme la XXII Caminada “Memorial Isabel Vila” que començarà a la plaça Catalunya a les 7.30h el pròxim diumenge 10 d’octubre. Enguany els participants de les diferents poblacions vinculades a la vida de la republicana i lluitadora pels drets dels treballadors Isabel Vila (1843 – 1896) es trobaran en un punt de confluència on realitzaran els parlaments i es farà la cantada de la cançó d’Antoni Mas.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.