ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Agenda Revoltes d'octubre: Xerrada "Pi i Margall i el sexenni revolucionari"
Dimarts, 05 Octubre 2021 12:33

Revoltes d'octubre: Xerrada "Pi i Margall i el sexenni revolucionari"

Publicat per 
Valorar aquest article
(0 Vots)

En el marc de la programació de Revoltes d'Octubre, organitzat per l'Ajuntament de Llagostera per commemorar els fets de l'1-O, es celebrarà la xerrada "Pi i Maragall i el sexenni revolucionari" a càrrec de Xavier Díez i Rodríguez. L'escriptor i historiador català està especialitzat en els moviments socials del segle XX. També és diplomat en magisteri, llicenciat en filosofia i lletres per la Universitat Autònoma de Barcelona i doctor en Història Contemporània per la Universitat de Girona.

La xerrada, on descobrirem la figura de Francesc Pi i Maragall, president de la Primera República (1873), tindrà lloc el divendres 8 d'octubre al Centre Cultural Can Roig a les 19.30h.

Una de les altres activitats destacades de la programació és l'exposició "Tossudament. Relat del procés català" de l'agència de fotonotícies Iconna. Es pot visitar fins al 13 d'octubre al Casino Llagosterenc. L'exposició és una mostra dels moments claus del procés català des del 2012 fins el dia d'avui.

Finalment, per tancar la programació, el pròxim 10 d'octubre tindrà lloc la XXII caminada "Memorial Isabel Vila" que començarà a la plaça Catalunya a les 7.30h.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.