ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Una vintena de genets van participar en el Campionat de Catalunya de TREC a Llagostera
Dimecres, 27 Octubre 2021 12:54

Una vintena de genets van participar en el Campionat de Catalunya de TREC a Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

El passat diumenge 24 d'octubre es va celebrar a Llagostera el Campionat de Catalunya de TREC infantil al Centre d'Equitació Cavall de Mar. La prova també puntuava per la Copa Gironina ACEEGI. Les categories que van compatir van ser Benjamí, Aleví i Critèrium.

En la categoria Aleví, la medalla d'or se la va endur la Júlia Solà Canala amb el cavall Vincent. La plata va ser per l'Ivan Aliño Galí també amb el cavall Vincent i la Lía Ortega Molina amb Ninu XIII es va endur el bronze. Cal destacar el paper de les llagosterenques Isil Forns Escuredo amb Pinto i Abril Molas Oliveras amb Robin que van quedar en tercer i quart lloc respectivament.

Seguidament, en la categoria Benjamí, es va emportar l'or la Maria Sala Giraut amb el cavall Snoopy, la Sofia Ors Moya amb Dayron es va endur la plata i en Martí Coll Teixidor també amb Snoopy, el bronze.

I finalment, en la categoria Critèrium l'or va ser per l'Ona Vilalta Cubarsí amb el cavall Totem. La plata per en Marc Galí Capella amb Derbi i el bronze pel Roc Aliño Galí amb Dayron.

Pel que fa a la copa ACEEGI en la categoria Aleví, es va endur la medalla d'or l'Abril Martín Canaleta. La plata va ser per la Júlia Solà Canal i el bronze per l'Ivan Aliño Galí. Els tres van compatir amb el cavall Vincent.

Per altra banda, en la categoria Benjamí va quedar en primer lloc la Maria Sala Giraut amb Snoopy. En segon lloc, Ona Vilalta Cubarsí amb Totem i en tercer lloc Sofía Ors Moya amb Dayron.

La propera cita equina serà el pròxim diumenge 21 de novembre també al CE Cavall de Mar, la Final de la Lliga Catalana de TREC.

Us hi esperem! 

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.