Imprimir aquesta pàgina
Dimecres, 24 Novembre 2021 15:22

La nova col·lecció de joies de la Fundació Ramon Noguera s'inspira en les emocions

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

Estan dissenyades, ideades i elaborades artesanalment per persones amb discapacitat intel·lectual.

En total hi ha 5 col·leccions sobre sentiments com la tristesa, la por, l'alegria i l'amor, i una d'elles creada per la joiera gironina Mariona Quera.

La joiera i gemmòloga Mariona Quera, de Pere Quera Joiers, molt implicada des de fa anys en la creació de joies de la Fundació, ha creat una de les cinc col·leccions, la que es basa en el conjunt de les emocions, i ha "agraït l'oportunitat de tornar-hi a participar. Les joies estan inspirades en les emocions i, amb la forma de ziga-zaga de les arracades, l'anell i el collar, reflectim els diferents moments que hem tingut tots durant aquests darrers dos anys. Per exemple, el collar és en forma de somriure per plasmar el positivisme i les ganes de lluitar de molta gent".

Els dissenys i els materials de les peces sempre s'inspiren en les últimes tendències de moda, són peces molt portables i amb molta personalitat. Estan fetes amb materials de qualitat i els acabats són tots amb plata de llei. Són elaborades de manera artesanal com una activitat d'ocupació terapèutica de persones adultes amb discapacitat intel·lectual. Aquest fet permet que els dissenys, les tècniques de creació i els materials utilitzats es treballin des d'una perspectiva social, no només estètica, per poder adaptar els processos a les capacitats de les persones.

Entre 8 i 15 euros les peces de col·lecció pròpia

Les creacions ja es poden comprar a la botiga-showroom de la Fundació del carrer Indústria número 22 de Girona, a Mas Xirgu; a la botiga online www.lafundacio.net; i als centres ocupacionals de Girona (Av. Montilivi, 123) i de Llagostera (C/ Lleó I). Les peces de les col·leccions de disseny propi tenen un preu d'entre 8 i 15 euros, i les de Mariona Quera entre 40 i 50 euros.

Sobre la Fundació Ramon Noguera

La Fundació Ramon Noguera és una entitat d'iniciativa social no lucrativa dedicada a l'atenció de persones amb discapacitat intel·lectual i a les seves famílies a Girona i comarca del Gironès. La seva missió està centrada en garantir la qualitat de vida d'aquestes persones i els seus valors estan fonamentats en el compromís amb les persones a través d'una atenció integral i propera al territori.

Per veure el vídeo promocional clica aquí.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013