ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Agenda 41a edició de la Cursa Popular de Sant Esteve
Dijous, 09 Desembre 2021 12:49

41a edició de la Cursa Popular de Sant Esteve

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

Torna la cursa popular de Sant Esteve després d'haver-se suspès l'any passat per culpa de la pandèmia. Organitzada pel Club Bàsquet Llagostera, tindrà lloc el pròxim diumenge 26 de desembre a les 10h i es podrà escollir entre una ruta de 5km o una ruta de 10km. El punt de sortida serà el Pavelló Municipal Josep Mir.

En l'edició d'aquest any, els organitzadors han introduït alguns canvis amb l'objectiu d'agilitzar la inscripció, la recollida de dorsals i la recollida de l'entrepà i la bossa regal. També hi haurà servei de guarda-roba.

La primera novetat és que la inscripció on-line anticipada és obligatòria per a tots aquells que vulguin fer la cursa amb xip (tant els 5, com els 10 km) i sortir a la classificació. Per aquests la inscripció és de 10€. Les persones que vulguin fer la cursa sense xip i sense sortir a la classificació també es poden inscriure anticipadament per un preu de 8€.

El dia de la cursa només podran inscriure's presencial les persones que vulguin participar sense xip i sense sortir a la classificació, per un preu de 10€. Ho podran fer de les 7.30h a les 9.30h. La segona novetat és que la participació està limitada a un màxim de 1.200 participants.

Per inscriure's prèviament, clica aquí.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.