ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Agenda "Chavalas" en el Cicle Gaudí de cinema
Divendres, 10 Desembre 2021 13:12

"Chavalas" en el Cicle Gaudí de cinema

Publicat per 
Valorar aquest article
(0 Vots)

Arriba una nova entrega del Cicle Gaudí a Llagostera amb "Chavalas" de Carol Rodríguez. Es projectarà al Teatre Casino Llagosterenc el pròxim diumenge 12 de desembre a les 18h.

El film explica la història de Marta, Desi, Soraya i Bea, amigues inseparables de l'adolescència, es retroben en el barri on van créixer per a reviure una autèntica i tragicòmica amistat. La realitat les obligarà a prendre decisions sobre el seu futur i a enfrontar-se a aquelles adolescents que van ser i a les dones que volen ser.

Les entrades podran adquirir-se a taquilla el mateix dia de la funció una hora abans de l'inici. L'aforament és limitat. El preu de l'entrada general és de 4,50€. Amb el Carnet jove o formes part de la Federació d'Ateneus de Catalunya són 3€. I amb el Club Vanguardia gaudeixes d'un 2x1.

Recordar que durant els actes és obligatori l'ús de la mascareta i que cal complir totes les mesures de seguretat marcades per l'organització.

El Cicle Gaudí s'encarrega d'establir una xarxa estable de sales arreu de Catalunya que porta 20 pel·lícules catalanes l'any, una cada mes, a un centenar de poblacions de tot el territori.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.